Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Прикарпатські полісмени влаштували екскурсію для дітей (ФОТО)

Переглядів: 329

Працівники ювенальної поліції області влаштували приємне дозвілля для юних франківців та діток, які вимушені були переселитися на Прикарпаття з різних регіонів України.

Поліцейські спільно з працівниками «Центру освітніх інновацій Івано-Франківської міської ради» організували екскурсію у древній замок та природний парк. Протягом дня екскурсанти змінювали цікаві локації та знайомилися з краєвидами регіону, інформує «Калуш ФМ» з посиланням на пресслужбу обласної Нацполіції.

Розпочалася екскурсія з відвідування Галицького національного природного парку. Діти дізналися цікаві факти про необхідні умови утримання птахів та інших тварин, про те, чим вони полюбляють ласувати. Крім того, почули чимало кумедних історій, пов’язаних із різними звичками та характерами екзотичних мешканців зоопарку.

Вразили діток мальовничими краєвидами та великою кількістю їхніх різноманітних мешканців. Екзотичні птахи, ведмеді, кумедні оленята, сови та лисиці – усі ці тваринки та спілкування з ними подарували дітям лише позитивні враження.

Наступною локацією у програмі екскурсійного дня було відвідування Галицького замку. Разом з екскурсоводом поліцейські розповіли хлопцям та дівчаткам історію замку, ознайомили їх з цікавими історичними фактами. Діти з захопленням слухали про історичні постаті та події, пов’язані з пам’яткою архітектури національного значення, а також захопилися легендами, якими оповиті мури стародавньої будівлі.

«Ця невеличка екскурсія дала змогу більше поспілкуватися з дітьми в приємній та дружній атмосфері. Вони сповнені лише позитивними враженнями. А отже наша мета досягнута. Будемо продовжувати організовувати такі заходи, щоб ознайомлювати дітей із красою та різноманіттям краю та дарувати їм приємні емоції», – зазначають ювенальні поліцейські.

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: