Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Прикарпатські рятувальники повернулися з зони проведення ООС з нагородами (ФОТО)

Переглядів: 287

У період з 1 вересня по 31 жовтня зведений підрозділ Головного управління ДСНС України в області у складі 20 чоловік та 3 одиниць техніки виконував роботи із відновлення пошкоджених будинків приватних житлових секторів і об’єктів інфраструктури та майна на території Донецької області.

Загалом прикарпатські рятувальники відновили 81 будівлю, за що неодноразово чули слова вдячності від місцевих жителів, інформує «Калуш ФМ» з посиланням на Головне управління ДСНС України в Івано-Франківській області.

Жоден з рятувальників не повернувся без нагороди. Від керівників місцевих військово-цивільних адміністрацій та місцевих органів влади, надзвичайники отримали почесні грамоти та подяки. Також за якісне виконання завдань у складі операції Об’єднаних сил рятувальники нагороджені нагрудними знаками «За розвиток Донеччини».

Керівництво та особовий склад тепло привітали із поверненням на рідну землю своїх колег.

«Ви з честю та гідністю виконали покладені на вас обов’язки. Це справді героїчна праця, бо тільки завдяки вам та колегам з інших областей сотні сімей зможуть повернутися в відновлені домівки, саме ви дали шанс цим людям повернутися додому і це безцінно. Ви гідно представили наш гарнізон. Щиро дякую кожному з вас за роботу», – зазначив у привітальному слові перший заступник начальника ГУ ДСНС України в області полковник Ігор Оксентюк.

Після проведення експрес-тестування на COVID-19 та спілкування з психологом Головного управління ДСНС в області рятувальники роз’їхалися по домівках, де їх вже зачекалися рідні.

Схожі матеріали за тегами: Прикарпаття рятувальники ООС повернення

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: