Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Прикарпатських артистів, які виступали в зоні АТО, відзначили грамотами голови ОДА. Серед нагороджених - і калуський «Кум» (ФОТО)

Переглядів: 1159

4 липня у Кафедральному соборі Святого Воскресіння в Івано-Франківську відбулося освячення і урочисте відправлення в зону АТО Державних прапорів України та прапорів Української Повстанської Армії.

Знамена до обласного центру передали з Городенківського району представники братства ОУН-УПА під час відзначення 110-річного ювілею генерал-хорунжого головнокомандувача УПА Романа Шухевича в рамках обласної естафети «Воскресне волі дух і наша слава». Перейняли освячені символи воїни АТО і творча делегація, яка впродовж десяти днів презентувала концертну програму у восьми населених пунктах Донецької та Луганської областей, інформує прес-служба Івано-Франківської обласної державної адміністрації.

А 18 липня відбулася зустріч прикарпатських артистів, які повернулися додому, з журналістами Прикарпаття. Під час розмови вони поділилися своїми враженнями та емоціями, які отримали під час не зовсім безпечної подорожі.

За участь у творчій естафеті «Воскресне волі дух і наша слава», присвяченій 75-ій річниці УПА, підтримку бійців у зоні АТО на Сході України та активну громадську позицію учасників делегації нагородили грамотами голови обласної державної адміністрації Олега Гончарука.

Нагадаємо, що у складі концертної бригади були пісенний гурт «Будьмо», гумористичний театр «Кум», автор та виконавець пісень Василь Михайлович.

Від імені очільника області його заступник Ігор Пасічняк подякував хлопцям за те, що проявили мужність та продемонстрували свою творчість у Донецькій та Луганській областях.

За словами Ігоря Пасічняка, на східні території країни також була відправлена матеріальна допомога.

 

 

Схожі матеріали за тегами: донбас кум грамота

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: