Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Прикарпатським медикам, яким присвоєно почесне звання «Заслужений лікар України», вручили нагрудні знаки (ФОТО)

Переглядів: 454

Указом Президента України Володимира Зеленського трьом прикарпатським лікарям присвоєно почесне звання «Заслужений лікар України».

Визначні нагороди отримали:

Володимир Гінчицький – завідувач відділення судинної хірургії КНП «Обласна клінічна лікарня Івано-Франківської обласної ради»;

Ігор Дожджанюк – генеральний директор КНП «Прикарпатський обласний центр служби крові Івано-Франківської обласної ради»:

Ольга Романів – завідувач відділення гастроентерології КНП «Обласна клінічна лікарня Івано-Франківської обласної ради».

12 квітня голова обласної державної адміністрації Андрій Бойчук зустрівся із нагородженими медиками та привітав їх із присвоєнням почесних звань.

«Ваші нагороди – це визнання ваших високих досягнень у галузі охорони здоров’я, – наголосив Андрій Бойчук. – Щоденно ви стоїте на варті людського життя, демонструючи високий професіоналізм, самопожертву, відданість обраній справі. Тож присвоєння почесного звання – це подяка вам за збереження здоров’я та життя прикарпатців. Миру вам, добра і мирного неба».

Слід додати, що нагороджені медики є одними із найкращих лікарів області, про що свідчать їх відзнаки у різних номінаціях. Так, Володимир Гінчицький у 2019 році увійшов до четвірки найкращих медиків у номінації «За досягнення у міжнародному співробітництві в охороні здоров’я» та був нагороджений відзнакою «Орден Святого Пантелеймона». Неодноразово хірург був у зоні проведення Операції об’єднаних сил на сході держави, де надавав допомогу госпітальєрам м. Авдіївка Донецької області.

Ольга Романів за всебічну допомогу українським військовим нагороджена подякою Обласної спілки учасників АТО, а Ігор Дожджанюк за професійні здобутки у галузі охорони здоров’я отримав найвищу відзнаку в області – медаль «За заслуги перед Прикарпаттям».

 

 

Схожі матеріали за тегами: Прикарпаття медики почесне звання

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: