Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Прикарпатці добровільно здали поліцейським 165 одиниць зброї

Переглядів: 663

З 1 по 31 жовтня на території Івано-Франківської області проходить місячник добровільної здачі зброї.

Відтак до підрозділів поліції протягом 22 днів громадяни добровільно здали 165 одиниць зброї. Йдеться про 6 одиниць армійської нарізної зброї та понад 117 гладкоствольної мисливської, 23 зразки холодної та 13 одиниць нарізної мисливської. Крім того, прикарпатці віддали правоохоронцям 13 боєприпасів, повідомляє сектор комунікації поліції Івано-Франківщини.

При цьому правоохоронці нагадують, що громадяни, які добровільно принесуть до поліції незареєстровану зброю, не лише уникнуть відповідальності, але й після оформлення відповідних документів отримають можливість зареєструвати її в особисту власність на законних підставах.

Правоохоронці також звертають увагу, що за нелегальне зберігання зброї відповідно до ч.1 ст. 263 Кримінального кодексу України (носіння, зберігання, придбання, виготовлення, ремонт, передача чи збут вогнепальної зброї, бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу) передбачене покарання у вигляді позбавлення волі на строк від двох до п’яти років.

Схожі матеріали за тегами: Прикапаття зброя місячник

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: