Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Прикарпатцям пропонують закупити газ за літньою ціною

Переглядів: 709

Група «Нафтогаз» запустила новий продукт для побутових споживачів «Газовий запас» в рамках акції #ТвояEнергонезалежність. Побутові споживачі зможуть придбати газ у вересні за низькою літньою ціною і використати його протягом опалювального сезону.

«Ціна газу для населення за минулі п’ять місяців знизилася на 25%. Зараз вона нижча, ніж рік тому. Є ризик, що зимою газ подорожчає, бо на нього збільшується попит. На це вказують і поточні біржові прогнози. Багато наших комерційних клієнтів вже зафіксували свої витрати на газ, передплативши бажані обсяги. Тепер така можливість є і у побутових споживачів. Такий продукт існує на багатьох розвинених ринках», — сказав голова правління Нафтогазу Андрій Коболєв.

Побутовий споживач зможе закупити на цих умовах до 25 тис. куб. м газу. Цей обсяг є достатнім для забезпечення потреб домогосподарства протягом усієї зими. Скористатися пропозицією можна буде з 23 серпня до 25 вересня, повідомляє НАК «Нафтогаз України».

Ціна газу для створення запасу — 5 995,53 гривні за 1000 куб. метрів. У ціні не враховані тарифи на транспортування та розподіл газу, які змінюються в залежності від регіону. 

Для максимальної зручності споживачів Нафтогаз запропонував участь у цій програмі усім газопостачальним компаніям України, які обслуговують побутових споживачів.

Щоб скористатися умовами пропозиції необхідно:

- прийти в центр обслуговування клієнтів своєї газопостачальної організації (газзбуту);

- мати при собі паспорт;

- укласти додаткову угоду до типового договору поставки газу;

- зробити передоплату і користуватися газом під час опалювального сезону.

 

 

Схожі матеріали за тегами: Газ літня ціна запас на зиму

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: