Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Приревнував. Житель Калущини відсидить 9 років за убивство товариша по чарці

Переглядів: 298

Калуський міськрайонний суд виніс вирок прикарпатцеві, який на ґрунті ревнощів убив співчарочника.

У ніч на 25 жовтня у с.Завій Калуського району обвинувачений під час вживання алкогольних напоїв убив товариша по чарці, інформує «Калуш ФМ» з посиланням на «Галичину».

У судовому засіданні обвинувачений вину визнав та пояснив, що дійсно у ніч на 25.10.2020 він розпивав алкогольні напої разом зі знайомими. Під час розпивання спиртного близько 02:00 він вже перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, приревнував співчарочника до своєї співмешканки та завдав йому ряд ударів по тілу. Удари наносив як руками, так і ногами. Коли потерпілий впав, він взяв у руки лом та вдарив його по голові, а потім гострим кінцем лома вдарив потерпілого в груди. Він наніс всі ушкодження, які зазначені у висновку експерта. Яким саме чином він наносив удари точно не пам’ятає. Потерпілий не наносив йому тілесні ушкодження, а тільки обзивав його. Потерпілий також був у стані алкогольного сп’яніння.

Після нанесення тілесних ушкоджень потерпілому, він намагався зробити потерпілому штучне дихання, натискав руками на грудну клітку. Потім побіг до сусідки, що б та подзвонила в швидку для надання медичної допомоги. Коли повернувся від сусідки, то потерпілий не подавав ознак життя. Потім він був затриманий працівниками поліції. У вчиненому розкаявся, просив суворо не карати.

Потерпіла в судове засідання не з’явилась, однак подала до суду заяву, в якій просила розгляд кримінального провадження проводити без її участі. Претензій матеріального та морального характеру до обвинуваченого не має. Просить обвинуваченого карати на розсуд суд (т. 1 а.с.16).

Суд визнав чоловіка винуватим у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.115 КК України та призначив покарання – 9 років позбавлення волі.

 

Схожі матеріали за тегами: Калуш суд вирок вбивство співчарочник

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: