Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Рожнятівські поліцейські оперативно затримали зловмисника, який обікрав пенсіонерів (ФОТО)

Переглядів: 469

Чоловік проник до помешкання двох літніх людей на Рожнятівщині, викрав гроші з помешкання і втік. Потерпіла, не зволікаючи ні хвилини, зателефонувала до поліції, а правоохоронці миттєво відреагували на повідомлення і «за гарячими слідами» затримали крадія, а викрадені кошти вилучили. Слідчі розпочали кримінальне провадження.

Про це повідомляє «Калуш ФМ» з посиланням на поліцію Івано-Франківської області.

Повідомлення про крадіжку з будинку надійшло до поліції 16 лютого від мешканки селища Брошнів-Осада. Виїхавши на місце події, поліціянти встановили, що до помешкання невідомий проник вдень, коли власники поралися на кухні. Господиня побачила через вікно незнайомого чоловіка, який біг з подвір’я. Зрозумівши, що він викрав гроші, оперативно зателефонувала на «102». Коли на місце події прибула слідчо-оперативна група, то жінка надала чітке орієнтування на особу зловмисника.

Поліція, не гаючи часу, розпочала пошуки зловмисника: прочісували прилеглу територію, опитували можливих свідків і переглядали, чи розміщені неподалік камери відеоспостереження.

За деякий час правоохоронці на одній із вулиць Брошнів-Осади виявили особу, що підпадала під орієнтування. Під час спілкування з поліціянтами чоловік явно нервував. При поверхневій перевірці особи виявили ймовірні кошти. 52-річний мешканець Львівщини зізнався у скоєному. Слідчі повідомили про підозру львів’янину, а суд обрав йому запобіжний захід у вигляді затримання під вартою з можливістю внесення застави.

Після затримання крадія пенсіонерка знову зателефонувала в поліцію. Цього разу зі словами вдячності.

 «Дякую за оперативне реагування, чуйне відношення до чужого горя та до людей, які потребують допомоги. Дякую поліції за таких співробітників», – сказала жінка.

 

Схожі матеріали за тегами: Брошнів-Осада крадіжка затримання

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: