Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Роззброюємось! На Прикарпатті громадяни добровільно здають рушниці, револьвери і набої

Переглядів: 965

На Прикарпатті з 1 квітня розпочався місячник добровільної здачі зброї.

П’ять рушниць, тринадцять револьверів та 341 штук набоїв до них, мисливський ніж та штик-ніж принесли минулої доби до поліції жителі Долинського, Коломийського, Городенківського, Надвірнянського, Галицького, Косівського районів та обласного центру.

Така активність громадян зумовлена усвідомленням відповідальності у разі вивлення незаконного зберігання зброї, а також можливої небезпеки при необежному або невмілому поводженні. Натомість громадяни, які добровільно звернуться до поліції для здачі зброї, боєприпасів, вибухових матеріалів та спеціальних засобів, що зберігаються в них незаконно, звільняються від кримінальної відповідальності, повідомляє сектор комінікації поліції області.

Більше того, якщо громадяни у вказаний термін добровільно здадуть до територіальних підрозділів поліції мисливську вогнепальну, холодну, газову зброю, то в подальшому, після оформлення відповідних документів, матимуть можливість зареєструвати цю зброю в особисту власність і використовувати її на законних підставах.

Схожі матеріали за тегами: Прикарпаття здача зброї

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: