Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Сальмонела в м'ясі птиці. Прикарпатців попереджають про небезпечну курятину з Польщі

Переглядів: 985

До Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів надійшло повідомлення стосовно виявлення сальмонели в охолоджених м’ясопродуктах з птиці, експортованих з Польщі до України.

Про це інформують у Державній службі України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів.

«До Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів надійшли інформаційне повідомлення від 28.05.2020 р. стосовно виявлення Salmonella Enterica ser. Enteridis (presence 25/G) в охолоджених м’ясопродуктах з птиці з Польщі, експортованих з Польщі (виробництво: Animex Foods Sp. z o.o. sp.k Oddzial w Daszynie, PL 10043902 WE, Daszyna, Poland) до України (отримувач: ТОВ «ЄВРО ФУД СОЛЮШНС» , вул. Б.Хмельницького,42, м. Луцьк, 43000)», - йдеться у повідомленні.

Тож Держпродспоживслужба в Івано-Франківській області попереджає операторів ринку, які використовують у виробництві та здійснюють обіг вищезазначеної продукції, про необхідність вилучити її з виробництва та обігу і впродовж двох робочих днів письмово інформувати про виявлену невідповідність Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області.

Схожі матеріали за тегами: Курятина сальмонела експорт Польща

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: