Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Син, який до смерті побив батька, може сісти за грати на сім років (ФОТО)

Переглядів: 1611

8 листопада до Рожнятівських правоохоронців надійшло повідомлення від фельдшера місцевого лікувального закладу. Він повідомив, що 39-річний житель с. Дубшари Рожнятівського району виявив мертвим свого 78-річного батька за місцем його проживання.

 На місце події одразу ж прибула слідчо-оперативна група, яка в ході першочергових слідчих дій з’ясувала, що син та батько проживали разом в одному будинку. Між ними часто виникали конфлікти, з приводу систематичного вживання потерпілим алкогольних напоїв, повідомляє прес-службу поліції області.

Під час останнього такого конфлікту син, який також був на добрячому підпитку, наніс численні удари руками та ногами по голові та тілу батька, внаслідок яких наступила смерть.

Після скоєного підозрюваний вийшов з будинку, а повернувшись виявив тіло батька без ознак життя. У результаті проведення судово-медичної експертизи встановлено, що причиною смерті була закрита черепно-мозгова травма, набряк та набухання головного мозку, крововилив під оболонку головного мозку.

Підозрюваного у злочині затримали в порядку ст. 208 КПК України. Наразі йому оголошено підозру у скоєнні вказаного злочину та вирішується питання про обрання судом міри запобіжного заходу - тримання під вартою.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.

Схожі матеріали за тегами: Син батька побиття смерть

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: