Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

СІЗО або застава. Суд визначив запобіжний захід менеджерці «Суспільного», яку обвинувачують у хабарництві

Переглядів: 498

Івано-Франківський міський суд визначив міру запобіжного заходу менеджерці Івано-Франківської філії телеканалу “Суспільне” Наталії Кияницькій.

3 грудня суд розглянув клопотання про застосування запобіжного заходу менеджерці філії ПАТ «НСТУ» Івано-Франківська регіональна дирекція «Карпати», котру обґрунтовано підозрюють в отриманні неправомірної вигоди, пише «Курс».

Судом встановлено, що затриману 1 грудня 2020 року менеджерку підозрюють у вимаганні та отриманні від своїх підлеглих неправомірної грошової вигоди.

З матеріалів справи стало відомо, що жінка вимагала від двох підлеглих повернути їй частину нарахованих їм премій, на що потерпілі вимушено змушені були погодитись.

Після того як 1 грудня 2020 року підозрювана отримала від своїх підлеглих кошти у розмірі, якому вона вимагала попередньо, її затримали співробітники правоохоронних органів.

У судовому засіданні сторона обвинувачення підтвердила наведені вище факти і просила суд застосувати щодо підозрюваної міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою із визначенням розміру грошової застави.

Суд, вивчивши всі матеріали справи та ознайомившись із наданими доказами, ухвалив застосувати щодо підозрюваної жительки Івано-Франківська 1972 року народження, яка працює на посаді менеджерки філії ПАТ «НСТУ» Івано-Франківської регіональної дирекції «Карпати», міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, з можливістю внесення грошової застави у розмірі 175 000 грн.

 

Схожі матеріали за тегами: Суд менеджерка Суспільне запобіжний захід

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: