Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Смертельна ДТП на Коломийщині: при зіткненні двох авто загинуло п’ятимісячне немовля

Переглядів: 356

7 січня близько 18:50 на перехресті доріг Р-24 «Татарів – Кам’янець-Подільський» і Н-10 «Стрий – Чернівці-Мамалига» трапилася дорожньо-транспортна пригода.

Як попередньо встановили правоохоронці, 30-річний водій Toyota Rav 4 повертав з другорядної дороги у селі Ценява на головну та не переконався у безпечності маневру і вчинив зіткнення з автомобілем Peugeot Expert. Після зіткнення транспортний засіб Toyota відкинуло у кювет, повідомляє «Калуш ФМ» з посиланням на поліцію Івано-Франківської області.

Внаслідок аварії загинуло п’ятимісячне немовля з автомобіля Toyota, а також постраждали водій і двоє пасажирів – жінка і літній чоловік.

На місці події  працювали й рятувальники, які здійснили відключення клем АКБ, а також передали травмованих осіб працівникам екстреної медичної допомоги.

Потерпілі – мешканці Снятинщини, їх доставлено до лікарні. 57-річний керманич Peugeot Expert не травмувався, в автомобілі рухався сам. Обох водіїв перевірено на стан сп’яніння – тверезі.

Слідчими розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілого або заподіяло тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі терміном від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Поліцейські Прикарпаття закликають громадян неухильно дотримуватися правил дорожнього руху.

Схожі матеріали за тегами: Коломийщина ДТП

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: