Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Смертельно травмував пішохода і втік: поліція розшукує прикарпатця, який вчинив аварію

Переглядів: 483

Дорожньо-транспортна пригода, у якій загинув чоловік, а водій покинув місце події, не надавши допомогу потерпілому, сталася на Надвірнянщині. Правоохоронці проводять заходи для встановлення місця знаходження транспортного засобу і керманича.

3 жовтня о 21:00 до Надвірнянського районного відділу поліції надійшло повідомлення про те, що у селі Стримба на краю дороги виявили чоловіка без ознак життя, інформує «Калуш ФМ» з посиланням на поліцію області.

На місце події негайно виїхали поліцейські  Надвірянщини та Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області. 

Поліцейські попередньо встановили, що невідомий автомобіль здійснив наїзд на пішохода та покинув місце події. Від отриманих травм потерпілий чоловік, 1959 року народження, місцевий мешканець, загинув на місці аварії.

Слідчі за фактом ДТП  розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України.

Поліція Прикарпаття просить громадян, які могли бути очевидцями або свідками ДТП, а також можливо мають відеозаписи даної аварії, не бути байдужими та повідомити будь-яку інформацію у поліціію особисто або зателефонувати на лінію «102».

 «Якщо сталась аварія – не залишайте постраждалих, негайно телефонуйте медикам та поліції. Пам’ятайте, завідоме залишення без допомоги людини, яка перебуває в небезпечному для життя стані, є злочином», – наголошують учасникам дорожнього руху поліцейські.

 

Схожі матеріали за тегами: ДТП водій-втікач розшук

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: