Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Сьогодні в «Юності» – зустріч з актором і перегляд фільму «Іван Сила»

Переглядів: 638

Сьогодні, 17 квітня,  у Палаці культури «Юність» відбудеться творча зустріч з актором, уродженцем Калуша Олександром Григор’євим та перегляд фільму «Іван Сила» за його участю.

О 15:00 калушани і гості міста зможуть переглянути мультфільм «Микита Кожум’яка».

О 18:00 – перегляд фільму «Іван Сила».

До слова, фільм «Іван Сила» – це дивовижна історія, український дитячий художній фільм режисера Віктора Андрієнка. Знятий за книгою Олександра Гавроша «Неймовірні пригоди Івана Сили, найдужчої людини світу, інформує "Калуш ФМ".

Фільм «Іван Сила» оповідає незвичайну історію життя Івана Фірцака, який народився в червні 1899 року в селі Білки Іршавського району на Закарпатті. У 18 років він став артистом чехословацького цирку і побував у 64 країнах світу, дивуючи всіх своїми перемогами. Чемпіон Чехословаччини з важкої атлетики та боротьби, чемпіон Європи з культуризму. За неймовірну силу він отримав прізвисько Іван Сила – Кротон.

Іван Фірцак виграв чимало поєдинків з відомими борцями світу. З рук британської королеви він отримав шолом і пояс, оздоблені золотом та діамантами. Американська преса називала його найсильнішою людиною XX століття. 1937 року в самому розквіті своєї слави він повернувся на Батьківщину.

Звернення до калушан записав режисер цього фільму заслужений артист України, режисер, сценарист, письменник та продюсер Віктор Андрієнко.

«Не пропустіть зустріч із творчістю цілої плеяди талановитих калушан», – закликає адміністрація «Юності».

 

 

Схожі матеріали за тегами: Юність зустріч актор фільм

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: