Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Три медзаклади Прикарпаття отримали гуманітарну допомогу зі США

Переглядів: 322

Гуманітарна допомога включає здебільшого засоби індивідуального захисту для медичних працівників, елементи догляду за хворим, швидкі тести для виявлення COVID-19 та антисептичні препарати для обробки шкіри та поверхонь. Загальна сума товарів благодійної допомоги становить 5 млн гривень.

Благодійний фонд «Відкриті очі» компанії SoftServe разом з партнерами передали допомогу трьом медзакладам області, зокрема Івано-Франківській обласній клінічній інфекційній лікарні, Тисменицькій міській лікарні та Івано-Франківській обласній лікарні допомоги невиліковно хворих «Хоспіс», інформує «Калуш ФМ» з посиланням на сайт Івано-Франківської ОДА.

 «Ми дуже вдячні партнерам зі Сполучених Штатів Америки за цю кількатонну гуманітарну допомогу, – сказав директор департаменту охорони здоров’я ОДА Ігор Дмитренко. – Ми не можемо передбачити, яким буде цей епідсезон. Тому повинні бути готові завчасно, оскільки ризик поширення нової хвилі коронавірусу досить великий. Ми в першу чергу дбаємо, щоб наші медики були захищені для боротьби з цією недугою. Вантаж, який область отримала із США, значно покращить забезпечення лікарень засобами індивідуального захисту, швидкими тестами та іншим, причому завчасно. Адже знайти сертифіковану та якісну продукцію в розпал пандемії доволі важко. Така допомога не буде зайвою й для інших закладів, тому закликаю долучатися меценатів та благодійні організації, які готові допомогти медикам в боротьбі проти COVID-19».

Також керівник профільного департаменту наголосив на необхідності вакцинації, як єдиного надійного способу вберегтися від коронавірусу та нових його штамів.

 

Схожі матеріали за тегами: Прикарпаття медзаклади допомога США

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: