Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Бурштині не розминулись «Опель» і ВАЗ: серед травмованих – вагітна жінка (ФОТО)

Переглядів: 722

Дорожньо-транспортна пригода з травмованими трапилася 17 лютого о 19:18 в Бурштині.

Як попередньо встановлено правоохоронцями, місцевий житель 1965 р. н., керуючи автомобілем «Опель Астра» виїхав на смугу зустрічного руху та вчинив зіткнення з автомобілем ВАЗ 2109 під керуванням 22-річного мешканця Львова.

За інформацією управління з питань цивільного захисту Івано-Франківської ОДА, внаслідок зіткнення травмувалися водій і пасажири. Одна з пасажирок ВАЗа – на 31-ому тижні вагітності.

Зокрема, водія «Опеля» та пасажира, 1979 р. н., жителя Бурштина, доставили в Бурштинську міську лікарню з діагнозом «закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку».

 Пасажирку ВАЗа, жительку с. Пнів Надвірнянського району, 1997 р. н, доставили в Івано-Франківську ОКЛ з діагнозом «забій м'яких тканин голови, переломо-вивих правого променево-зап’ястного суглоба правої руки, забій грудної клітки, забій передньої черевної стінки».

Ще двох пасажирів, жителя Львова, 1997 р. н., з діагнозом «забій шийного та поперекового відділу хребта» та жителя Івано-Франківськ,а 1962 р. н., з діагнозом «забій м’яких тканин голови, садна, підшкірна гематома середньої третини лівої гомілки» відпустили додому на амбулаторне лікування.

Деталі та причини дорожньо-транспортної пригоди встановлюють правоохоронці.

Поліцейські Прикарпаття вкотре закликають водіїв не порушувати правила дорожнього руху, враховувати обмежену видимість, зокрема у темну пору доби, обирати безпечну швидкість та дистанцію руху, в жодному разі не сідати за кермо у стані сп’яніння.

Схожі матеріали за тегами: Бурштин ДТП постраждалі вагітна

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: