Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У червні «міграційники» Франківщини оформили понад 14 тисяч біометричних документів

Переглядів: 264

Майже 14,7 тисячі паспортних біометричних документів оформили у червні цього року співробітники органів Державної міграційної служби на Прикарпатті.

Про це повідомляє пресслужба Управління ДМС України в Івано-Франківській області, інформує «Калуш ФМ».

Як зазначається, за вказаний період прикарпатські «міграційними» оформили 5 113 паспортів громадянина України у формі ІD-картки та 9 582 паспорти громадянина України для виїзду за кордон.

У червні кількість оформлених підрозділами управління паспортних документів була на 3,2 тисячі штук більшою, ніж у травні.

Також було відзначено, що наприкінці червня в обласному УДМС було оформлено 60-тисячний біометричний документ від початку 2021 року.

«Міграційники» нагадали, що оформити  паспорт громадянина України у формі ID-картки або ж закордонний паспорт можна у будь-якому територіальному підрозділі міграційної служби незалежно від зареєстрованого місця проживання.

При цьому у зв’язку з дією на території України карантинних заходів документи (національні паспорти у формі ID-картки і паспорти для виїзду за кордон), які з різних причин раніше не були отримані заявниками, не підлягають знищенню і можуть бути отримані їх власниками у будь-який час.

Для зручності отримувачів адміністративних послуг в усіх територіальних підрозділах міграційної служби Івано-Франківщини працює сервіс «Електронна черга», через який можна, зайшовши на сайт ДМС України свій візит до обраного територіального підрозділу на оптимальний день і час.

 

 

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: