Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Франківську прощаються з бортпровідницею, яка загинула в авіакатастрофі в Тегерані (ФОТО)

Переглядів: 828

Франківськ прощається із загиблою в авіакатастрофі в Ірані бортпровідницею Марією Микитюк.

Сотні франківців прийшли провести в останню путь 24-річну дівчину, інформує Фіртка.

"Це велика втрата для нас усіх. Марійка - наша учениця, яка для нас була, як і всі учні, дуже дорогою і неповторною. Дуже добре її пам'ятаю, надзвичайно цілеспрямована натура. Дуже позитивна по життю, мала багато друзів. Усі мають про неї добру згадку. Коли я почув про трагедію по Інтернету, то для мене це було великим шоком", - розповів директор Української гімназії №1, в якій навчалася Марія Микитюк Ігор Дейчаківський.

У Будинку смутку в Івано-Франківську відбудеться панахида, а опісля домовину з тілом перевезуть в рідне село Старі Кривотули, де і поховають дівчину.

Додамо, що вчора, 19 січня, тіла 11 українців, які загинули після збиття літака МАУ під Тегераном, повернули з Ірану на Батьківщину.

24-річна бортпровідниця Марія Микитюк загинула в авіакатастрофі літака Boeing-737 8 січня у Тегерані. Дівчина – єдина дитина в родині. Вона закінчила Національний авіаційний університет у 2018 році. Наступного року Марія Микитюк планувала весілля.

Вранці, 8 січня, впав пасажирський літак української авіакомпанії МАУ рейсу PS752, який прямував з Тегерана до Києва. Судно вилетіло з іранського аеропорту о 6:10 за місцевим часом і за кілька хвилин після зльоту зникло з радарів.

В літаку перебували 11 громадян України: 2 пасажирів і 9 членів екіпажу.

Загалом в авіакатастрофі загинули громадяни семи країн. 11 січня, Іран визнав, що збив український літак.

 

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: