Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Франківську шахраї-валютчики «кинули» чоловіка на 25 тисяч доларів (ФОТО/ВІДЕО)

Переглядів: 1030

Оперативні працівники карного розшуку ГУНП в Івано-Франківській області спільно з працівниками Департаменту внутрішньої безпеки України менш ніж за добу встановили та затримали шахраїв-валютчиків.

26 листопада до чергової частини Івано-Франківського відділу поліції надійшло повідомлення від 24-річного місцевого мешканця, що невідомі під приводом обміну валюти шахрайським шляхом заволоділи його грошовими коштами в сумі 25 000 доларів США, повідомляє сектор комунікації поліції Івано-Франківщини.

 
Івано-Франківській затримали групу шахраїв, які обманули чоловіка більш як на пів мільйона гривень

Оперативні працівники карного розшуку ГУНП в Івано-Франківській області спільно з працівниками Департаменту внутрішньої безпеки України менш ніж за добу встановили та затримали шахраїв- валютчиків.

Posted by Поліція Івано-Франківської області on Wednesday, November 27, 2019

Як з’ясували поліцейські, аферисти відволікли увагу заявника під час обміну валюти та надали йому фальшиві гривні. Правоохоронці затримали підозрюваних у вході оперативних дій на одній із вулиць обласного центру. Це мешканці Волинської області.

Під час проведення невідкладних слідчих дій у зловмисників виявили та вилучили мобільні телефони, планшети, частину грошових коштів, якими вони заволоділи злочинним шляхом, і речові докази, які підтверджують їхню причетність до вчинення кримінального правопорушення.

Зокрема, в ході обшуку в приміщенні квартири, яку орендували аферисти, слідчі вилучили 23 800 доларів США.

Наразі вирішується питання щодо затримання організатора шахрайської схеми у порядку ст. 208 КПК України. Стосовно іншого правопорушника вирішується питання про оголошення підозри.

За цим фактом розпочате досудове розслідування за ч. 4 ст. 190 Кримінального кодексу України (шахрайство, вчинене в особливо великих розмірах).

Схожі матеріали за тегами: Франківськ шахраї-валютчики затримання

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: