Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Франківську затримали фігуранта кримінальної справи при повторному збуті наркотиків (ФОТО)

Переглядів: 889

У травні працівники Управління протидії наркозлочинності ГУНП в області викрили чоловіка, причетного до вчинення кримінального правопорушення, пов'язаного з незаконним обігом наркотиків. Проте у неділю, 29 липня, правоохоронці затримали 26-річного жителя обласного центру при повторному збуті наркотичних засобів.

Так, при проведенні оперативних заходів фігуранта раніше розпочатого кримінального провадження (ч.1 ст.307 ККУ) викрили «на гарячому» при повторному збуті наркозасобів, зокрема чарункової упаковки із вмістом таблеток «Субітекс», проданої за 300 гривень львів’янину, повідомляє сектор комунікації поліції Івано-Франківщини.

Вилучене направили на експертизу.

На підставі доказів причетності до злочинних дій слідчі затримали зловмисника у порядку ст. 208 КПК України. Вирішується питання про оголошення йому підозри у вчинені злочину, передбаченого ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

За такий злочин фігуранту загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

 

Схожі матеріали за тегами: Франківськ наркотики збут

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: