Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Франківську зухвалий грабіжник пограбував і побив жінку у її ж помешканні

Переглядів: 1171

Не зачиняти вхідні двері, навіть якщо ви перебуваєте у квартирі, – небезпечно. Прокуратура повідомила про підозру фігуранту зухвалого грабежу.

Івано-Франківська місцева прокуратура здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, відкритому за фактом грабежу, вчиненого на території м. Івано-Франківська, повідомляє прес-служба прокуратури Івано-Франківської області.

 Встановлено, що 4 вересня в обідній час 37-річний раніше судимий місцевий житель через відчинені вхідні двері проник до квартири з метою пограбування. В цей час у квартирі знаходилась її власниця, однак зловмисника це не зупинило. Він вирвав із рук жінки сумочку, в якій були гроші, при цьому наніс потерпілій декілька ударів руками по обличчю та втік.

На даний час чоловіка затримано в порядку ст. 208 КПК України. Йому повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання підозрюваному міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

За скоєне йому загрожує до 8 років позбавлення волі.

 

Схожі матеріали за тегами: Франківськ грабіжник квартира жінка

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: