Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Калуші хочуть збудувати футбольне поле з штучним покриттям

Переглядів: 936

13 липня у приміщенні ПК "Мінерал" відбулись загальні збори Громадської організації Футбольний клуб "Калуш".

На початку зборів президент ФК "Калуш" Андрій Білецький підбив підсумок минулого змагального сезону та розповів про плани на наступний сезон.

"Друга ліга - це лише початок. Початок нашого шляху. Адже попереду ще багато роботи. Але друга ліга один з кроків обраної нами стратегії розвитку футболу у міста Калуші та районі. Кожен футболіст, що зараз займається у ДЮСШ матиме змогу побачити перспективу росту та потрапляння до основної команди. Кожен батько, кожна дитина розумітиме, що успіху можна досягти тут, у рідному місті, а не їхати в умовні Моршин чи Львів і примножувати славу саме калуського футболу", - цитує президента офіційний Фейсбук ФК «Калуш».

Також однією з проблем є недостатня кількість якісних футбольних полів у Калуші.

"Окрім стадіону "Хімік" місто немає придатних майдачників. Для вирішення цієї проблеми ми ініціювали участь у проекті ФФУ, що передбачає будівництво штучного поля великого розміру за співфінансуванням - 50% коштів надає ФФУ, решту - повинні знайти на місцях. Наразі ведемо перемовини про будівництво такого комплексу, адже це буде не лише для професійного клубу. Там зможуть цілорічно займатись і вихованці калуської ДЮСШ", - повідомив генеральний директор ФК "Калуш" Юрій Касіянчук.

Також у вівторок представники ФК «Калуш» зустрінуться з представниками місцевого бізнесу та Калуської міської ради. З-поміж іншого говоритимуть про фінансування команди.

На завершенні зборів всіх присутніх запросили на матч І етапу Кубка України проти чернівецької "Буковини", що відбудеться 18 липня на стадіоні "Хімік" в Калуші. Початок гри о 17:00.

 

Схожі матеріали за тегами: футбол фк калуш

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: