Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Калуші «муніципали» виявили двох юнаків під час пошуку «закладки»

Переглядів: 439

Сьогодні, 1 грудня, на нараді у міського голови про роботу відділу муніципальної інспекції з 24 по 30 листопада доповів начальник відділу Михайло Костельний.

За його словами, муніципальна інспекція працювала у звичному режимі, забезпечувала дотримання громадського порядку на заходах та в місті, інформує "Калуш ФМ".

Так, 24 листопада о 20:00 інспектори з охорони громадського порядку в районі вул. Січових стрільців виявили двох осіб під час пошуку так званої «закладки» (наркотиків). Одному вдалося втекти, а іншого затримали. На місце викликали наряд поліції для проведення перевірки.

«У юнака нічого забороненого не виявили, але головне не карати, а запобігти, що якраз і є профілактикою та нашим завданням», – зазначив Михайло Костельний.

Інспектори з благоустрою впродовж тижня обстежували території міста та реагували на повідомлення про порушення правил благоустрою. Виявляти також антипаркувальні пристрої на стоянках біля будинків. Позаду торгового центру «Алмаз» такий пристрій власник демонтував самостійно. Вжили заходів з демонтажу таких пристроїв у дворі будинку на пр. Лесі Українки, 9.

За тиждень інспектори склали 12 приписів за порушення правил благоустрою, 3 акти обстеження території, один протокол про адмінпорушення та зробили 29 попереджень щодо усунення порушень у сфері благоустрою.

Завдяки «мініципалам» припинено торгівлю за межами ринку на вул. В. Стуса. Тут прикріпили кілька повідомлень про заборону торгівлі та штраф. Керівник вважає, що ситуація під контролем.

За словами Михайла Костельного, у місті зменшилася кількість порушень правил паркування. Зокрема, два інспектори 25 листопада пройшли по маршрутах магістральних вулиць 17 км і виявили лише 6 порушень.

За тиждень склали 53 адміністративні матеріали за порушення правил зупинки і стоянки, зафіксованих в режимі фото- і відеофіксації.

Фото ілюстративне.

 

Схожі матеріали за тегами: Калуш муніципали порушення

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: