Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Калуші судитимуть грузинів, які грабували автівки на дорозі

Переглядів: 710

Слідчим відділенням Калуського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області під процесуальним керівництвом Калуської місцевої прокуратури 15 лютого завершено розслідування та спрямовано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні за обвинуваченням 39-річного та 33-річного громадян Грузії у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 та ч. 3 ст. 186  Кримінального кодексу України (грабіж).

Установлено, що в листопаді 2018 року у Калуші один із зловмисників, скориставшись тим, що автомобіль місцевої жительки зупинився перед перехрестям на червоний колір світлофора, відчинив незачинені двері автомобіля та відкрито заволодів сумкою з грошовим коштами в сумі понад 106 тисяч  гривень. Зловмиснику того разу вдалося утекти, повідомляє сектор комунікації поліції Івано-Франківщини.

Приблизно через місяць згаданий зловмисник наважився на другий аналогічний злочин, узявши із собою спільника. Цього разу вони відкрито викрали сумку із грошовими коштами у сумі близько 1200 гривень із автомобіля калушанина.

Працівники поліції встановили осіб, причетних до вчинення злочинів. Їх затримано у порядку ст. 208 КПК України та судом обрано  запобіжні заходи – тримання під вартою.

 

Схожі матеріали за тегами: суд автомобіль пограбування грузини

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: