Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Калуській ТГ відновили навчання у звичному режимі всі освітні заклади, крім однієї гімназії

Переглядів: 581

Із сьогоднішнього дня, 29 листопада, навчання в очному режимі для всіх учнів відновили всі заклади загальної середньої освіти Калуської ТГ, крім Кропивницької гімназії.

Про це сьогодні на оперативній нараді повідомила начальниця управління освіти Калуської міської ради Ірина Люклян, інформує «Калуш ФМ».

Зокрема відновили очне навчання в Калуських ліцеях №№1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 10, ліцеї імені Дмитра Бахматюка, а також у Пійлівському і Тужилівському ліцеях.

З 1 грудня зможуть сісти за парти також учні Кропивницької гімназії.

Нагадаємо, що в «червоній» карантинній зоні повернення до звичного навчального процесу учнів 5-11 класів можливе лише при 100% вакцинації працівників закладів освіти або ж при наявності у них довідок про одужання чи протипокази до вакцинації проти коронавірусу.

Найперше, тобто з 9 і 15 листопада, навчання у звичному режимі відновили Калуська гімназія №9, Ріп’янський ліцей та Студінська гімназія.

З 22 листопада за парти повернулися учні 5-9 класів Вістівської, Сівка-Калуської і Копанківської гімназій та учні 5-11 класів Боднарівського і Голинського ліцеїв.

 

Схожі матеріали за тегами: Калуська ТГ освіта очне навчання

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: