Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Калуській ЦРЛ завершили монтаж пасажирського ліфта

Переглядів: 489

Фахівці спеціалізованого ремонтно-будівельного управління «Прикарпатліфт» завершили в КНП «Калуська центральна районна лікарня» роботи з монтажу і наладки нового пасажирського ліфта, придбаного за кошти місцевого бюджету.

Про це повідомив заступник генерального директора Калуської ЦРЛ з фінансово-економічної роботи Микола Дмитерчук, інформує «Калуш ФМ» з посиланням на Калуську ЦРЛ.

– Монтаж і випробовування ліфта виконано відповідно до паспорта та інших технічних документів, отриманих від виробника ліфта, – уточнює Микола Миколайович. – Ним визначений і гарантійний термін щодо виготовленого устаткування, який складає 24 місяці. А сервісне обслуговування пасажирського ліфта, який розрахований на вісім зупинок, здійснюватиме СРБУ «Прикарпатліфт».

За словами М. Дмитерчука, лікарня також вже отримала в Державному комітеті України з промислової безпеки, охорони праці та гірничого нагляду необхідні дозвільні документи на експлуатацію ліфта. Його зараз ще приводять до належного естетичного вигляду, відмивають і вичищають від заводської плівки двері на поверхах. Але вже невдовзі ліфт планують запустити.

Як уже повідомлялося раніше, новопридбаний ліфт стане першим пасажирським ліфтом в Калуській ЦРЛ, який працюватиме без ліфтера. Ним матимуть можливість самостійно користуватися як хворі, відвідувачі лікарні, так і медпрацівники.

Про створення в медзакладі таких зручностей для комфортного переміщення по поверхах віддавна мріяли передусім його пацієнти й відвідувачі.

 

Схожі матеріали за тегами: Калуська ЦРЛ новий ліфт

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: