Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Калуському районі запроваджуються додаткові обмежувальні протиепідемічні заходи

Переглядів: 795

14 січня під керівництвом голови Калуської райдержадміністрації Жанни Табанець відбулося позачергове засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

На засіданні комісії йшлося про запровадження додаткових обмежувальних протиепідемічних заходів у зв’язку із збільшенням у Калуському районі захворюваності на COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, з посиланням на РДА повідомляє «Калуш ФМ».

Жанна Табанець зазначила, що ситуація із захворюваності населення на COVID-19 як в області, так і в районі ускладнюється, кількість хворих збільшується.  А також наголосила на консолідованій роботі усіх структур, що забезпечують життєдіяльність району, відповідальності кожного за свою ділянку роботи, особливу увагу потрібно звернути  на посиленні контролю за дотриманням  додаткових обмежувальних протиепідемічних заходів.

Зокрема, головам міських, селищних, сільських рад, керівникам закладів охорони здоров’я району доручено:

– забезпечити збільшення обсягів тестування на COVID-19;

активізувати роботу щодо вакцинації населення та дотримання додаткових протиепідемічних заходів;

– обмежити проведення масових заходів у населених пунктах району (дозволено за умови 1 особу на 10 м кв.);

– заборонити роботу хостелів і турбаз, ресторанів і нічних клубів у нічний час, спортзалів, фітнес центрів, закладів культури, крім закладів, які можуть забезпечити відвідування 1 особи на 10 м кв.;

– встановити контроль за дотриманням умов перевезення пасажирів (перевезення здійснювати виключно на сидячих місцях);

– обмежити планові госпіталізації у закладах охорони здоров’я.

Зазначені обмеження не діють у випадках, якщо співробітники та відвідувачі цих закладів будуть повністю імунізовані або матимуть негативний результат тестування на коронавірус.

Крім того, на позачерговому засідання районної комісії з питань ТЕБ та НС ішлося про стан пожежної безпеки в закладах охорони здоров’я Калуського району. Рішення районної комісії з питань ТЕБ та НС є обов’язковим для всіх підприємств, установ та організацій, а також фізичних осіб, які розташовані, здійснюють діяльність, або проживають на території Калуського району.

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: