Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Карпатах відкрили патрульну поліцейську станцію (ФОТО)

Переглядів: 964

16 грудня відбувся запуск поліцейської станції патрульної поліції з обслуговування курорту Буковель та села Поляниця.

На відкриття установи прибули перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції України Олексій Білошицький, начальник Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області Володимир Голубош, керівник управління патрульної поліції в області Олег Костенко, а також начальник ДУ «Чернівецька академія патрульної поліції» Олег Йосипів, який направлений керівництвом НПУ для організації запуску поліцейської станції та координації її роботи, повідомляє поліція Івано-Франківської області.

Перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький, оголошуючи про запуск станції, зазначив: «Принцип діяльності патрульної поліції — превентивний, і основа нашої діяльності — це реалізація принципу поліція та громада. Один з аспектів цього принципу полягає в тому, що патрульний поліцейський має перебувати там, де громадяни потребують нашої підтримки, допомоги, де ми можемо спілкуватися з громадянами й спільно з ними вирішувати ті чи інші проблеми».

Очільник поліції Прикарпаття Володимир Голубош додав, що тепер мешканці і відпочиваючі гості почуватимуть себе у безпеці.

Службу у новоствореному відділі нестимуть 18 патрульних. Щозміни на патрулювання заступатиме два екіпажі поліцейських, ще двоє патрульних нестимуть службу на станції.

 

 

Схожі матеріали за тегами: Буковель поліцейська станція відкриття

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: