Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Княжолуці на Долинщині відкрили перший дитячий садочок (ФОТО)

Переглядів: 634

За багато років найкращим і найбільш очікуваним подарунком до Дня знань дошкільнятам села Княжолука стало відкриття дитсадка.

На урочисте відкриття дошкільного закладу зібралися ледь не усі Княжолуки, а проживає тут понад 3 тисячі людей. Освятили, подарувавши ікону, і благословили до праці новий заклад духівники, розділили радість відкриття заступниця міського голови Алла Шевченко та депутат міської ради Василь Титиш. Про це з посиланням на Долинську міську раду  повідомляє «Калуш ФМ».

«Маємо свято, яке напередодні було на устах в кожного жителя Княжолуки. Наше село перспективне, розбудовується, нові сім’ї створюються, бузьки над хатами літають. Будемо піклуватися, щоб діткам було якнайкраще в садочку, щоб вони зранку туди охоче поспішали. А колективу бажаю успішної та злагодженої праці», – сказав депутат міської ради Василь Титиш.

Садочок будували три роки. Відвідуватимуть його 66 маленьких дошкільнят.

«Це подія, яку чекали довгі роки. І справді велика радість, бо маленькі діточки, які будуть виховуватись в садочку, до цього часу були вдома. Вони не мали того всього, що дає спілкування з іншими дітьми.  Довгий шлях – від прийняття рішення до відкриття дитсадка – це три роки. І 66 діточок з завтрашнього дня вже будуть його відвідувати і виховуватися», – привітав мешканців села директор Княжолуцького ліцею Михайло Пенгрин.

Дітям дорослі вручили символічний ключ від закладу, далі дошкільнята перетнули святкову стрічку та запросили всіх на новосілля.

Схожі матеріали за тегами: Княжолука садок відкриття

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: