Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У мешканця Калущини патрульні роти ТОР виявили 48 згортків з імовірними наркотиками (ФОТО)

Переглядів: 323

Минулої ночі, 16 лютого, на вулиці Надрічній, що в Івано-Франківську, інспектори патрульної поліції спільно з управлінням боротьби з наркозлочинністю в області виявили невідомого чоловіка. Останній, помітивши поліцейських, помітно занервував та різко змінив напрямок руху, з посиланням на патрульну поліцію Прикарпаття інформує «Калуш ФМ».

Інспектори громадянина зупинили та, згідно зі ст. 34 Закону України «Про Національну поліцію», провели поверхневу перевірку особи. У 29-річного жителя Калуського району патрульні виявили 48 згортків із порошкоподібною речовиною білого кольору, зовні схожою на наркотичну.

Поліцейські громадянина затримали та викликали на місце слідчо-оперативну групу. Ймовірні наркотики вилучено та направлено на експертне дослідження.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Схожі матеріали за тегами: Івано-Франківськ наркотики патрульні

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: