Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Рожнятові відкрили зразковий територіальний підрозділ міграційної служби і оформлятимуть біометричні паспорти

Переглядів: 1133

У Рожнятові справили новосілля районного відділу УДМС України в Івано-Франківській області. Відтепер міграційна служба розташована в самому центрі селища, що значно поліпшить умови обслуговування населення цього віддаленого району.

Про це повідомляє Управління ДМС в Івано-Франківській області.

«Створили чудові умови для населення з отримання адміністративних послуг з питань оформлення біометричних документів. Приміщення міграційної служби розташоване в самому центрі селища, що значно поліпшить умови обслуговування громадян. Власне, від самого початку і до реалізації задуму створити в Івано-Франківській області зразковий територіальний підрозділ міграційної служби було вирішено чимало організаційних питань, пов’язаних з виділенням приміщення, фінансуванням, проведенням ремонтних робіт», - йдеться у повідомленні.

Під час церемонії освячення нового приміщення отець-декан церкви Різдва Христового в селищі Рожнятові Василь Пастух благословив працівників підрозділу міграційної служби на добрі справи для людей, а своєю чергою керівник УДМС в області Сергій Саїв запевнив, що такі ж умови для праці та обслуговування громадян вже створені чи створюються в усіх районах області.

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: