Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Сівку-Калуську і Бабин-Зарічний перевезення здійснюватиме «Калуське АТП», а в Кропивник і Копанки – «Євро-Авто-Бан»

Переглядів: 331

На засіданні виконавчого комітету Калуської міськради, яке відбулося сьогодні, розглянули питання про визначення ПрАТ «Калуське АТП» переможцем конкурсу з перевезення пасажирів на приміських автобусних маршрутах загального користування Калуської міської територіальної громади на об’єкті 10.

За словами начальника управління економічного розвитку міста Калуської міськради Юрія Соколовського, який доповідав з цього питання, об’єкт 10 включає маршрути №21 «Калуш-Бабин Зарічний» і пільговий рейс до Боднарова – 1 транспортний засіб та №22 «Калуш – Сівка-Калуська» (1 транспортний засіб). Всього 2 основні транспортні засоби та 1 резервний, інформує «Калуш ФМ».

Також члени виконкому розглянули питання про визначення ТзОВ «Євро-Авто-Бан» переможцем конкурсу з перевезення пасажирів на приміських автобусних маршрутах загального користування на об’єкті 11.

Цей об’єкт включає маршрути №23 «Калуш – Кропивник 2» (1 транспортний засіб) і №31 «Калуш – Копанки» (1 транспортний засіб). Всього 2 основні транспортні засоби та 1 резервний.

Відповідно до прийнятих рішень управління економічного розвитку міста міської ради повинно укласти з ПрАТ «Калуське АТП» та ТзОВ «Євро-Авто-Бан» договори з перевезення пасажирів на даних маршрутах терміном до п’яти років, тобто до 1 червня 2026 року.

Розпочнуть переможці конкурсу перевезення пасажирів на цих маршрутах з 1 жовтня. Лише за маршрутом «Калуш – Копанки» ТзОВ «Євро-Авто-Бан» почне здійснювати перевезення з 1 вересня, оскільки треба забезпечити довіз дітей до школи.

Управління соціального захисту населення міської ради також зобов’язане укласти з даними перевізниками договір на відшкодування втрат доходів від перевезення пільгових категорій громадян.

Схожі матеріали за тегами: Калуська ТГ перевезення переможці

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: