Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Вишкові завершують будівництво школи (ФОТО)

Переглядів: 629

У селі Вишків Калуського району триває будівництво школи, яке планують завершити до початку нового навчального року. Тож школярі зможуть отримувати знання у нових просторих і комфортних класах.

Вишківська школа – одна з двох масштабних проєктів, які реалізуються у Калуському районі. У 2020 році проєкт з будівництва школи був включений у загальнонаціональну програму «Велике будівництво», повідомляє «Калуш ФМ» з посиланням на сайт Калуської РДА.

У 2021 році цей об’єкт увійшов як перехідний у перелік проєктів, що фінансуються за кошти Державного фонду регіонального розвитку. На завершення будівництва з державного бюджету заплановано виділити фінансування в обсязі 13,2 млн грн. Крім того, Вигодська селищна територіальна громада повинна забезпечити співфінансування в сумі 2,2 млн грн.

Роботи виконані на 81%. Проєктна потужність ліцею розрахована на 180 дітей. Частина Вишківської школи введена в експлуатацію у 2010 році.

Наразі у новозбудованому приміщенні школи тривають внутрішні будівельні роботи: проводиться фарбування стін та стелі другого поверху, укладання керамічної плитки на підлогу, монтаж пожежної сигналізації. Крім того, будівельники здійснюють укладку бруківки на подвір’ї школи і влаштовують дренаж на спортивному майданчику.

У результаті завершення будівництва школи з’являться навчальні класи для учнів, спортивний майданчик, зал для занять художньою самодіяльністю, актова зала, бібліотека та приміщення їдальні.

Також у навчальному закладі будуть дотримані усі умови інклюзії та створені умови для надання якісних освітніх послуг.

 

Схожі матеріали за тегами: Вишків школа будівництво

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: