Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У водія з Перегінської територіальної громади виявили підроблені документи

Переглядів: 501

Минулої доби на Прикарпатті поліцейські виявили кермувальника, який пред’явив посвідчення водія та свідоцтво про реєстрацію авто з ознаками підробки.

1 квітня в Долині під час несення служби інспектори сектору реагування патрульної поліції зупинили за порушення ПДР автомобіль Renault Scenic під керуванням 38-річного мешканця Перегінської територіальної громади, повідомляє поліція області.

Водій пред’явив документи з явними ознаками підробки. Виявилось, що вони не зареєстровані та містять невідповідність водяних знаків. Згідно з базою даних, транспортний засіб не перебуває на обліку МВС, а серія та номер свідоцтва про реєстрацію належить іншому автомобілю.

Крім цього, під час перевірки інспектори з’ясували, що водій притягувався до адміністративної відповідальності за керування у нетверезому стані та позбавлений судом права керування транспортними засобами.

На місце події поліцейські викликали слідчо-оперативну групу, яка встановлює всі деталі події.

Автомобіль та документи  вилучили.

Як інформувало "Калуш ФМ", вночі 31 березня у Калуші правоохоронці зупинили автомобіль за порушення ПДР і виявили, що ним керував водій у стані алкогольного сп’яніння та ще й з документами, купленими в Інтернеті.

 

Схожі матеріали за тегами: Водій Перегіська ТГ підроблені документи

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: