Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

В Івано-Франківську конфлікт між чоловіками завершився вогнепальним пораненням 33-річного прикарпатця (ФОТО)

Переглядів: 281

Між двома чоловіками виник словесний конфлікт, внаслідок чого одних із них дістав пістолет та вистрілив у свого опонента. У результаті  потерпілий отримав вогнепальне поранення і його госпіталізували до медичного закладу.

19 вересня близько 5:15 до поліції надійшло повідомлення про те, що на вулиці Хотинській невідомий чоловік грубо порушує громадський порядок та хаотично здійснює постріли, інформує «Калуш ФМ» з посиланням на поліцію області.

Для перевірки отриманої інформації на місце виклику негайно виїхали слідчо-оперативна група, оперативні працівники, криміналісти та патрульні поліцейські.

Попередньо правоохоронці встановили, що у дворі одного із будинків між двома чоловіками виник конфлікт. У цей момент 31-річний уродженець Сумської області, який на даний час проживає в Івано-Франківську,  дістав предмет, схожий на пістолет, і вистрілив кілька разів у бік іншого учасника конфлікту. 

У результаті 33-річний місцевий мешканець отримав вогнепальне поранення грудної клітки.

Під  огляду місця події правоохоронці виявили пістолет та ряд речових доказів. Все вилучене направили для проведення відповідної експертизи.

Зловмисника, який раніше притягався до кримінальної відповідальності, оперативно затримали патрульні поліцейські неподалік скоєння злочину.

Відомості щодо цієї події внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1. ст. 121 та ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України. Йдеться про спричинення тяжких тілесних ушкоджень та вчинення хуліганських дій.

Фігуранта затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі за погодженням із окружною прокуратурою Івано-Франківська повідомили зловмиснику про підозру. Невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

За скоєне зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк  до восьми років. Триває досудове розслідування.

Схожі матеріали за тегами: Франківськ вогнепальне поранення чоловік

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: