Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

В обласному перинатальному центрі облаштували палати сімейного типу для породіль

Переглядів: 491

1 квітня голова обласної державної адміністрації Андрій Бойчук зустрівся із колективом обласного перинатального центру. Під час зустрічі йшлося про розбудову комфортної мережі закладів охорони здоров’я, де надають якісні медичні послуги.

«Тут сьогодні запрацювали палати сімейного типу. Вважаю, що це дуже хороша новина. Адже тепер породіллі, новонароджені та їх сім’ї матимуть комфортні умови перебування у післяпологовий період. Ще один великий плюс нових палат сімейного типу – родичі породіль мають окремий вхід з вулиці. Це дозволить уникнути навіть мінімального контакту з іншими жінками та медичним персоналом, – розповів Андрій Бойчук. – Приємно, коли до таких добрих справ долучаються благодійники. Завдяки партнерству держави, завдяки консолідації зусиль можна зробити значно більше. І це саме той приклад».

Також управлінець зауважив, що розвиток медичної галузі – пріоритет номер один. Створення сучасної медичної інфраструктури – важливе завдання Програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво».

«В її рамках цього року продовжується спорудження та реконструкція приймальних відділень лікарень. Завдяки цьому прикарпатці будуть отримувати якісні медичні послуги, а персонал працюватиме в комфортних умовах. Нове сучасне обладнання, яке надійде до відділень, допоможе своєчасно діагностувати хвороби й ефективніше надавати людям медичні послуги», – наголосив Андрій Бойчук.

Керівник області висловив переконання, що немає важливішого завдання, ніж турбота про здоров’я прикарпатців. Особливо у час поширення COVID-19. Для цього необхідно залучати і фінансовий ресурс, дбати про кваліфіковані медичні кадри і, звичайно, про умови їхньої роботи та комфорт для хворих пацієнтів.

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: