Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

В ОДА пропонують вакцинувати прикарпатців на ринках та в торговельних центрах

Переглядів: 335

В Івано-Франківській області хочуть облаштувати центри вакцинації на ринках та у великих торговельних центрах, адже там великі скупчення людей.

Про це йшлося 10 серпня на нараді в Івано-Франківській ОДА, інформує «Калуш ФМ» з посиланням на «Галку».

Голова постійна комісія обласної ради з питань охорони здоров’я та соціальної політики, один з координаторів вакцинації на Прикарпатті Андрій Яворський наголосив, що голови громад мають посилено працювати на своїй території, аби більше людей вакцинувалися. Також він запропонував облаштувати нові пункти вакцинації.

«Пропоную проводити вакцинацію на ринках у базарні дні та великих торговельних центрах, які є в кожному районі, де є великі скупчення людей. Також проводити вакцинацію в інших соціальних закладах, а не тільки в поліклініках. Якщо людина приїхала в місто, аби вона могла прийти і зробити щеплення», – каже Яворський.

За його словами, області та районам потрібно проводити кращу рекламну кампанію серед громадян – не тільки робити дописи у фейсбук, а й давати оголошення в місцеві газети.

«Також хочу наголосити, що не потрібно примусово заставляти людей вакцинуватися, тих хто не хоче, а тих хто вагається, то пробувати їх переконати зробити щеплення», – говорить Яворський.

 

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: