Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Вчора Прикарпаття відвідав Порошенко. Побував у ліцеї, на виробництві і в медичній установі (ФОТО)

Переглядів: 1268

У четвер, 31 травня, Івано-Франківщину з робочим візитом відвідав президент України Петро Порошенко.

Глава держави взяв участь у запуску третьої технологічної лінії виробництва цементу підприємства «Івано-Франківськцемент». За словами інженерів, її запуск дозволить підприємству додатково виробляти 1,5 мільйона тонн цементу щорічно, повідомляє прес-служба Івано-Франківської ОДА.

"Дуже важливо, що угодою про асоціацію скористалося багато українських виробників, у тому числі і ваше підприємство. Сьогодні, коли ми відкриваємо нову лінію - це символ того, що у нас йде економічний розвиток, її відродження. І кожен українець має робити те, що роблять на Прикарпатті - будувати Україну щодня. Я вдячний кожному з вас за те, що ви не словом, а ділом будуєте країну", - сказав у своїй промові Порошенко.

Президент також відвідав Ямницький ліцей Ямницької об’єднаної територіальної громади, де побував на останньому дзвонику.

Ознайомився глава держави і з оновленим Центром репродукції людини в Івано-Франківську. Під час спілкування із колективом закладу він високо оцінив професіоналізм медиків Центру.

«Ваша робота надзвичайно корисна – ви робите так, щоб українців було більше. Більше півтори тисячі родин отримують велике щастя, матері – материнства, дякуючи вашій невтомній праці», - сказав Петро Порошенко.

Президент підкреслив, що це не просто вирішення проблеми людини чи родини – працівники Центру сприяють поліпшенню демографічної ситуації в країні загалом.

Під час робочої поїздки на Прикапаття президент також підписав Указ «Про невідкладні заходи щодо зміцнення державного статусу української мови та сприяння створенню єдиного культурного простору України».

 

 

Схожі матеріали за тегами: Порошенко візит Прикарпаття

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: