Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Викрадали і катували людей, вимагаючи гроші: на Прикарпатті затримали банду (ФОТО)

Переглядів: 421

Служба безпеки України знешкодила в Івано-Франківській області злочинне угруповання. Банда викрадала і катувала людей, вимагаючи від них і їхніх родичів гроші, повідомляє «Калуш ФМ».

За даними слідства, члени банди тероризували і тримали в страху жителів області. Вони викрадали людей, катували їх, «вибиваючи» з потерпілих гроші. У разі відмови злочинці погрожували вбивством.

Слідству вдалося встановити кілька фактів вимагання, викрадення і тортур місцевих жителів. Так, був викрадений підприємець, який займався ремонтом комп’ютерної техніки. Злочинці катували чоловіка, а потім пограбували його.

У ще одного жителя області банда вимагала майже 40 тис. доларів в якості повернення неіснуючого боргу. При цьому учасники угруповання погрожували йому і його родині фізичною розправою.

Крім того, члени банди намагалися «вибити» 1 млн гривень з місцевої жительки. Для цього вони використовували психологічний тиск і погрожували розправою.

За інформацією слідства, до складу банди входило 8 осіб. Серед них – колишній міліціонер, якого звільнили з правоохоронних органів у 2015 році.

Члени банди затримані, їм повідомлено про підозри у скоєнні злочинів за: ст. 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини); ст. 186 (грабіж); ст. 187 (розбій); ст. 189 (вимагання) Кримінального кодексу України.

Всім затриманим обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.

Схожі матеріали за тегами: Прикарпаття СБУ банда затримання

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: