Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Військові частини області отримали близько трьох мільйонів гривень шефської допомоги

Переглядів: 1135

На Івано-Франківщині шефська допомога військовим частинам організована і надається обласною та районними державними адміністраціями. За перше півріччя вона становила майже три мільйони гривень.

9 серпня Президент Петро Порошенко підписав Указ «Про внесення змін до Указу Президента України від 11 лютого 2016 року №44 щодо актуалізації Переліку військових частин Збройних сил України, Національної гвардії України, Державної прикордонної служби України, над якими здійснюється шефство». В Указі уточнюється перелік військових частин Збройних сил України, Національної гвардії України, Державної прикордонної служби України та органів місцевої державної влади і місцевого самоврядування, які здійснюють шефство над ними.

На Івано-Франківщині шефська допомога військовим частинам організована та надається обласною і районними державними адміністраціями згідно з розпорядженням ОДА від 18.02.2016 року №65 «Про шефство над військовими частинами» зі змінами, повідомляє прес-служба ОДА.

Так, за перше півріччя цього року Збройним силам та іншим військовим формуванням, які дислокуються на території Прикарпаття, надано шефської допомоги на 2 980, 886 тис. грн.

Найбільшу допомогу спрямували військовій частині, яка бере участь у проведенні антитерористичної операції у східних областях держави – В3950. Третину із наданої фінансової підтримки отримали військові комісаріати.

Окрім того, військові частини забезпечували паливно-мастильними матеріалами та матеріально-технічними засобами.

Варто також підкреслити, що прикарпатці тпакож беруть активну участь у підтримці підрозділів військових частин, у яких служать земляки. У 2017 році розмір такого шефства склав понад 500 тисяч гривень.

 

Схожі матеріали за тегами: Військові частина шефство допомоги Прикапаття

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: