Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

В’їхав у будинок і втік. Поліція розшукала горе-водія (ФОТО)

Переглядів: 558

Поліція розшукала водія, який на автомобілі в’їхав у житловий будинок. Щоб зняти з себе вину, чоловік зателефонував у поліцію та повідомив неправдиву інформацію про викрадення його авто.

2 вересня близько 4 години ранку до Рожнятівського відділення поліції надійшло повідомлення від жителів с. Небилів про те, що автомобіль зніс огорожу та пошкодив їхній приватний будинок. У момент в’їзду в домі перебуло четверо людей, вони не постраждали, повідомляє сектор комунікації поліції Івано-Франківщини.

А через декілька хвилин до поліції надійшов ще один виклик про викрадення автомобіля «Ніссан Прімастар».

У ході з'ясування всіх обставин поліцейські встановили, що за кермом транспортного засобу, який в’їхав в будинок, перебував 50-річний мешканець району, а пізніше й розшукали самого винуватця.

Встановлено, що чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння, тож не впорався з керуванням та в’їхав в огорожу, а пізніше у будинок.

Водій пройшов огляд на місці у присутності свідків. Результат – 1, 81 проміле. У процесі спілкування з правоохоронцями признався у скоєному.

На правопорушника склали протоколи за ст. 130 КУпАП (керування у стані сп'яніння), ст. 124 (порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження майна), постанову за ст. 183 (завідомо неправдивий виклик поліції) КУпАП

Схожі матеріали за тегами: Рожнятівщина водій ДТП

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: