Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Влада австрійського міста Штайр запропонувала Калушу допомогу (ФОТО)

Переглядів: 457

Вчора, 16 травня, Калуську громаду відвідав мешканець міста Штайр (Steyr, Австрія) Мартін Бангрл. В Україну він приїхав завдяки другу – калушанину Мирославу Левицькому, музиканту, засновнику гурту «Брати Блюзу».

Громада міста Штайр на чолі з їх мером передали гуманітарну допомогу: одяг, взуття, медикаменти й інше, інформує «Калуш ФМ» з посиланням на facebook-сторінку міського голови Андрія Найди.

Це перший візит Мартіна у Калуш, під час якого він відвідав лікувальні заклади та волонтерські центри. Мета – вивчення потреб для надання подальшої благодійності.

У міську раду Мартін прийшов з листом від мера Штайр Markus Vogl та з пропозицією надання гуманітарної допомоги від мешканців, зокрема й лікарів.

«Думаю, це чудова нагода в майбутньому продовжити нашу співпрацю уже в статусі міст-побратимів. Штайр – 12-те за величиною місто в Австрії та 3-є у Верхній Австрії з населенням більше 38 тис. чоловік», – додав міський голова і щиро подякував від усієї громади всім, хто сьогодні допомагає наближати перемогу України.

Схожі матеріали за тегами: Австрія Штайр допомога Калуш

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: