Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Володимир Зеленський представив нового голову Івано-Франківської ОДА Андрія Бойчука (ФОТО)

Переглядів: 392

Президент України Володимир Зеленський під час робочої поїздки до Івано-Франківської області зустрівся з адміністративно-господарським активом регіону. Глава держави подякував за роботу попередньому голові ОДА та представив його наступника Андрія Бойчука, висловивши сподівання на успішну командну роботу в регіоні.

«Я вас вітаю і бажаю вам успіхів. Бажаю, щоб вам вдалося показати результати людям», – сказав Президент.

Голова Івано-Франківської облдержадміністрації Андрій Бойчук зазначив, що ця посада є для нього великою відповідальністю.

«З першого дня налагоджуємо внутрішню управлінську комунікацію, співпрацю з органами державної влади та місцевого самоврядування. Я зацікавлений працювати з кожним очільником громади, села, селища, міста, району над проблемними питаннями», – зазначив він.

Міністр розвитку громад і територій України Олексій Чернишов наголосив, що у 2020 році в Україні був побудований фундамент децентралізації, сформована конфігурація об'єднаних територіальних громад. Він нагадав, що в результаті укрупнення в Україні тепер 136 районів замість 490, зокрема шість – на Івано-Франківщині.

«Багато чого було зроблено в рамках реалізації програми «Велике будівництво» в Івано-Франківській області, але цього ще недостатньо. Плани на 2021 рік більш амбітні. Це програма, яка діє не на папері, а вже поліпшує життя мільйонам українців», – зауважив Олексій Чернишов.

Схожі матеріали за тегами: Зеленський Бойчук представлення

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: