Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

З грудня в рахунках за газ з’явиться нововведення – «очікуване споживання»

Переглядів: 895

У грудні рахунки прикарпатців міститимуть інформацію про вартість природного газу, спожитого у листопаді, та обсяг очікуваного споживання у грудні. Про це повідомили у пресслужбі компанії.

«Такий платіж дозволяє попередити появу заборгованості за природний газ. Сплативши за газ наперед, ви не хвилюватиметеся про це, скажімо, під час відпустки. Тим більше, Новорічні та Різдвяні свята вже на носі», –  йдеться у повідомленні.

Сума очікуваного споживання у поточному місяці визначається для кожного клієнта індивідуально і залежить від об’єму споживання газу у грудні минулого року з врахуванням динаміки використання ресурсу за останні 12 місяців.

Якщо внесений платіж виявиться більшим від вартості газу, спожитого по факту, це буде враховано та відображено у рахунку наступного місяця як переплата.

Традиційно, сплачувати за природній газ, в тому числі і так званий  «очікуваний об’єм» споживання можна не лише за допомогою платіжки, а й в особистому кабінеті на сайті 104.ua.

У компанії також зазначають, оплата «очікуваного споживання» залишається на вибір клієнта. Споживачі послуг самі вирішуватимуть – зручно так оплачувати газ чи ні.

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: