Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

За вихідні до поліції Франківщини надійшло майже 1300 звернень громадян

Переглядів: 463

Правоохоронці Івано-Франківщини працювали минулих вихідних у посиленому режимі та стежили за публічним порядком як у новорічну ніч, так і у вихідні дні, аби не допустити правопорушень.

Особливу увагу правоохоронці у новорічну ніч і вихідні зосереджували на місцях святкування та відпочинку громадян – поблизу новорічних ялинок. Для цього у цілодобовому режимі в обласному управлінні поліції працював ситуаційний центр, який моніторив ситуацію на Прикарпатті, а також координував роботу підрозділів поліції. Також у ці дні були створені додаткові слідчо-оперативні й вибухотехнічні групи, повідомляє поліція області.

За вихідні до поліції надійшло майже 1300 звернень та повідомлень від громадян. Усі звернення поліцейські опрацювали і надали їм правову оцінку. Завдяки правоохоронцям на Івано-Франківщині не допущено грубих порушень публічного порядку. В цьому також заслуга мешканців і гостей області.

Загалом за ці дні відбулося 22 масових заходи в обласному центрі та райцентрах Прикарпаття. До охорони публічного порядку залучалися 300 правоохоронців, 70 військовослужбовців та 100 представників громадських формувань.

Крім того, в ці дні поліцейські виявили 25 водіїв, які керували транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння. На дорогах Прикарпаття сталися 9 аварій, у яких 4 особи загинули, а ще 9 – постраждали.

Також правоохоронці здійснювали нагляд за дорожнім рухом на автошляхах області.

Поліція Івано-Франківщини вдячна громадянам за розуміння. Попереду різдвяні свята, тож поліцейські закликають усіх дотримуватися загальноприйнятих норм поведінки і чинного законодавства.

 

Схожі матеріали за тегами: Прикарпаття поліція вихідні звернення

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: