Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Загроза руйнування моста. Велика вода наробила шкоди на Рожнятівщині (ФОТО)

Переглядів: 378

Цього разу в результаті сильних дощів найбільше постраждали мешканці села Нижній Струтинь. У селі зруйновано лівий берег річки Чечва, а також частину вулиці Зарічна.

Тут втрачено автомобільне і пішохідне сполучення до 27 домогосподарств по вул. Зарічна. Виникла загроза руйнування моста через річку Чечва в с. Нижній Струтинь, інформує «Калуш ФМ» з посиланням на Рожнятівську селищну раду.

Рожнятівська селищна рада невідкладно провела позачергове засідання ТЕБ та НС. Селищний голова звернувся з відповідними листами про допомогу до керівництва обласної державної адміністрації та обласної ради, депутатів обласної ради, а також Дністровського басейнового управління водного господарства, до відання якого належить об’єкт водного господарства.

Ця ділянка Чечви була небезпечною з часу минулорічного паводку. Запит  про виділення коштів з обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Рожнятівська селищна рада подала ще у січні 2021 року. Проте фінансування на зазначений об’єкт наразі не виділили.

 

Схожі матеріали за тегами: Рожнятівщина дощі Чечва

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: