Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Замітав сліди. Поліція розшукала винуватця ДТП, який втік з місця події і спалив автівку (ФОТО)

Переглядів: 954

Водій вчинив наїзд на велосипедиста, покинув місце аварії та спалив транспортний засіб, щоб приховати сліди злочину. Коломийські правоохоронці відкрили кримінальне провадження і з'ясовують всі обставини події.

До поліцейських о 01:01 3 червня надійшло повідомлення про ДТП у с. Сопів, що у Коломийському районі, повідомляє поліція області.

Правоохоронці негайно відреагували і з’ясували, що водій невстановленого автомобіля на освітленій ділянці дороги вчинив наїзд на велосипедиста, а місце події покинув і не надав допомогу потерпілому. 58-річного мешканця смт Печеніжин близько опівночі доставили у медзаклад.

Поліцейські в ході оперативно-розшукових заходів встановили марку автомобіля і номерний знак та розпочали пошуки транспортного засобу та водія.

Згодом в поліцію надійшло повідомлення про загорання автомобіля поблизу р. Люча, що у Печеніжині. Як вдалося встановити, автомобіль Volkswagen, що згорів, причетний до ДТП, що сталася у с. Сопів.

Впродовж ночі правоохоронці розшукали і водія транспортного засобу. Йдеться про 37-річного місцевого мешканця, який у скоєному зізнався та пояснив, що намагався знищити автомобіль, щоб приховати сліди злочину.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 ККУ.

Поліція нагадує, що свідома втеча з місця ДТП і залишення без допомоги людину, яка перебуває в небезпечному для життя стані, є злочином і за це передбачена кримінальна відповідальність.

Схожі матеріали за тегами: ППрикарпаття ДТП водій втеча підпал

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: