Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Зеленський у Гуті проводить зустріч з двома президентами (ФОТО)

Переглядів: 424

Володимир Зеленський під час своєї поїздки до села Гута, що на Прикарпатті, зустрівся з президентами Польщі Анджеєм Дудою та Литви Гітанасом Науседою.

Про це Зеленський повідомив у Twitter, інформує «УП».

«Радий бачити у засніжених Карпатах своїх справжніх друзів Анджея Дуду й Гітанаса Науседу. У межах Люблінського трикутника говоримо про безпеку та координуємо подальші кроки з протидії спільним викликам», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що 21-22 грудня в Гуті відбудеться щорічна конференція послів України під гаслом «Дипломатія 30. Стратегія сильної держави», на якій будуть присутні близько 300 людей. Почесним гостем цьогорічної конференції стане глава МЗС Польщі Збігнєв Рау, який звернеться із промовою. Із відеозверненням також звернеться новопризначена міністерка закордонних справ Німеччини Анналена Бербок.

Довідково: «Люблінський трикутник» – платформа для тристоронньої співпраці між Литовською Республікою, Республікою Польща та Україною, спрямована на поглиблення регіонального співробітництва у безпековій, економічній та соціально-гуманітарній сферах.

Схожі матеріали за тегами: Зеленський Гута президенти зустріч

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: