Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Аліна Філіпович посіла восьме місце на чемпіонаті світу U-17

Переглядів: 363

25-31 липня в столиці Італії пройшов чемпіонат світу з вільної боротьби серед спортсменів до 17 років. Вдало виступила на ньому жіноча збірна України, яка здобула третє місце у командному заліку, поступившись за очками лише представницям Японії та Індії, інформує «Калуш ФМ» з посиланням на «Нафтохімік Калуш».

Серед українок медаль найвищого ґатунку виборола Марія Єфремова у ваговій категорії до 53 кг, «срібло» здобула Марія Зенкіна у ваговій категорії до 73 кг, а ще три «бронзи» привезли з чемпіонату світу Анастасія Польська, Євгенія Друженко і Єлизавета Кулаківська. Шість очок до загальної скарбнички третьої команди світу додала і вихованка директора Калуської ДЮСШ «Сокіл», заслуженого тренера України з вільної боротьби Миколи ПукішаАліна Філіпович. Ця дівчина із Станькової Верхнянської ОТГ посіла восьме місце у ваговій категорії до 57 кг, в якій загалом за нагороди змагалися 26 спортсменок з різних країн світу.

У Римі наша землячка в першій сутичці перемогла Анабелу Данілову з Македонії з рахунком 2:0, але в 1/8 фіналу поступилася в напруженому поєдинку американці Шелбі Ніколь Мур – 8:11. Однак переможниця Аліни уже на наступній стадії змагань програла сутичку майбутній чемпіонці світу японці Савоці Учіді. У зв’язку з цим позбавила нашу борчиню шансу ще позмагатися бодай за бронзову медаль.

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: